Продължаваме промяната няма да предложи правителство с втория мандат, ако парламентът

...
Продължаваме промяната няма да предложи правителство с втория мандат, ако парламентът
Коментари Харесай

Продължаваме промяната няма да предложи правителство, ако депутатите върнат хартиената бюлетина

" Продължаваме промяната " няма да предложи правителство с втория мандат, в случай че Народното събрание одобри връщането на хартиената бюлетина. Това съобщи в кулоарите на Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, до момента в който в пленарната зала депутатите поетапно гласоподаваха предвожените промени в Изборния кодекс. 

За втория мандат ясно казахме, че с цел да предложим държавно управление, желаеме девет гаранции, една от които, е отводът от хартиената бюлетина, напомни някогашният министър председател.

" Ако хартиената бюлетина мине през днешния ден, това значи, че този парламент поставя тяснопартийната задача на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия да откраднат честния избор на българските жители, да се върнем в невалидните бюлетини. Това ни е ясна гаранция, която ние изискахме! Няма по какъв начин ние да предложим нещо, като първата гаранция те просто я хвърлят в боклука като невалидна бюлетина ”, съобщи Петков. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР